Doe ff gezond locatie

Wij vinden het heel belanrijk dat jonge kinderen gezonde, biologische voeding binnen krijgen. Daarnaast is het voor elk mens maar zeker ook voor het jonge kind belangrijk om voldoende te bewegen. Wij gaan dan ook dagelijks naar buiten waar onze kinderen naar hartelust kunnen rennen en spelen in de natuur.

Ook hebben wij dit jaar ons voedingsbeleid eens onder de loep genomen. Bij ons op het kinderdagverblijf vindt u dan ook geen diksap, smeerworst of volle smeerkaas. Wij bieden de kinderen heerlijke drakenthee, sprookjesthee of kabouterthee. Zij genieten hier net zo goed van en krijgen geen grote hoeveelheden suiker binnen.

Onze smeerworst is vervangen door plakjes kipfilet, kokosbrood en vegetarische smeerworst. Nog steeds eten onze kindjes met evenveel plezier!

Tijdens de maaltijden laten wij de kinderen kennismaken met tomaatjes, komkommer, radijsjes, paprika en worteltjes. Ook hebben wij onze eigen moestuin waarin de kinderen het groeiproces zelf kunnen volgen.

Ook de gemeente Dordrecht en de GGD vinden dit heel belangrijke onderwerpen.  Sinds 2015 zijn wij benoemd als Doe FF gezond locatie!! Voor u een garantie dat wij op zeer verantwoorde wijze met de voeding van uw kindje omgaan.

Niet alleen voeding maar ook beweging staat hierin centraal.

U wilt toch ook het beste voor uw kind!!!!!